22 | 1 | 2020
El dissabte 1 de febrer, la quarta edició del programa IN MUSEU ofereix visitar espais dels museus de Barcelona habitualment restringits, i també veure obres no exposades, en companyia de professionals dels mateixos. Activitats amb reserva prèvia: més info aquí!


El sábado 1 de febrero, la cuarta edición del programa IN MUSEU ofrece visitar espacios de los museos de Barcelona habitualmente restringidos, y
también ver obras no expuestas, en compañía de profesionales de los mismos. Actividades con reserva previa: más info aquí!

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


18 | 1 | 2020
Fins al 28 de febrer del 2020, la galeria d’art Gothsland dedica una gran exposició a la vida, història, i època del mític punt de trobada del Modernisme: Els Quatre Gats, titulada Barcelona i Els Quatre Gats, un gir vers la modernitat. S’hi poden veure més de 100 obres dels artistes Ramon Casas, Joan Cardona, Pablo Gargallo, Xavier Gosé, Lluis Graner, Adrià Gual, Manolo Hugué, Joan i Josep Llimona, Eliseu Meifrèn, Ricard Opisso, Joaquín Sorolla, Pau Roig i Santiago Rusiñol, entre d’altres.


+ ìnfo


Hasta el 8 de febrero de 2020, la galeria de arte Gothsland dedica una gran exposición a la vida, historia y época del mítico punto de encuentro del Modernismo, Els Quatre Gats, titulada Barcelona i Els Quatre Gats, un gir vers la modernitat. En ella se puden ver más de 100 obras de los artistas Ramon Casas, Joan Cardona, Pablo Gargallo, Xavier Gosé, Lluis Graner, Adrià Gual, Manolo Hugué, Joan i Josep Llimona, Eliseu Meifrèn, Ricard Opisso, Joaquín Sorolla, Pau Roig i Santiago Rusiñol, entre otros.


+ ìnfo

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


11 | 1 | 2020
Cada dissabte al CaixaForum, es projecta una de les pel·lícules del programa Petits Cinèfils, seleccionades per iniciar els més petits en el món del cinema i per donar a conèixer nous estils i diferents tècniques d’animació utilitzades arreu del món.


Més informació i tota la programació, en aquest enllaç.


Cada sábado en el CaixaForum se proyecta una de las películas del programa Pequeños Cinéfilos, seleccionadas para iniciar a los más pequeños en el mundo del cine y para dar a conocer nuevos estilos y diferentes técnicas de animación.


Más información y toda la programación, en este enlace.

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


14 | 12 | 2019
Gio Ponti. Amare l’architettura és una gran mostra dedicada a l’obra d’aquest important arquitecte i dissenyador italià (1891 – 1974), partint de la seva arquitectura. Al Museu MAXXI de Roma, fins el 13 d’abril de 2020. Més info, aquí!


Gio Ponti. Amare l’architettura es una gran muestra dedicada a la obra de este importante arquitecto y diseñador italiano (1891 – 1974), partiendo de su arquitectura. En el Museo MAXXI de Roma, hasta el 13 de abril de 2020. Más info, aquí!


Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


7 | 12 | 2019


Als Cinemes Girona de Barcelona, i també a Santa Coloma de Gramenet i a Cassà de la Selva, el festival Kinosaure ofereix el millor cinema europeu per a nens i nenes, en català. Aquest any també hi ha sessions dinamitzades per als més menuts (de 2 a 4 anys) amb el Petit Kinosaure. Tota la informació, en aquest enllaç.


En los Cines Girona de Barcelona, y también en Santa Coloma de Gramenet y en Cassà de la Selva, el festival Kinosaure ofrece el mejor cine europeo para niños y niñas, en catalán. Este año también hay sesiones dinamizadas para los más pequeños ( de 2 a 4 años) con el Petit Kinosaure. Toda la información en este enlace.


Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


20 | 11 | 2019


A la Casa da Arquitectura – Centro Português de Arquitectura, a Matosinhos, prop de Porto, una gran exposició ressegueix la trajectòria de l’arquitecte portuguès Eduardo Souto de Moura, premi Pritzker d’Arquitectura 2011, a partir de part dels documents originals que el propi arquitecte va dipositar en aquesta institució. Fins el 6 de setembre de 2020!

+ info


En la Casa da Arquitectura – Centro Português de Arquitectura, en Matosinhos, cerca de Oporto, una gran exposición repasa la trayectoria del arquitecto portugués Eduardo Souto de Moura, premio Pritzker de Arquitectura 2001, a partir de parte de los documentos originales que el propio arquitecto depositó en esta institución. Hasta el 6 de septiembre de 2020!


+ info

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


14 | 11 | 2019Des d’avui i fins aquest diumenge 17 de novembre es celebra a Bilbao la 8a edició del Festival Internacional de gravat i art sobre paper.


+ info


Desde hoy y hasta este domingo 17 de noviembre, se celebra en Bilbao la 8ª edición del Festival Internacional de grabado y arte sobre papel.


+ info

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


12 | 11 | 2019Els dies 23 i 24 de novembre es celebra a la Fabra i Coats una nova edició de Dau Barcelona, el gran festival del joc per a petits i grans. Tota la informació, aquí!


Los días 23 y 24 de noviembre se celebra en la Fabra i Coats una nueva edición de Dau Barcelona, el gran festival del juego para pequeños y mayores. Toda la información, aquí!

For the eighth consecutive year, Dau Barcelona will bring the city to life with this huge games festival. You’ll find more information in this link!

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


4 | 11 | 2019
Càmara i ciutat és una exposició que recorre la fructífera relació entre ciutats i càmeres, a partir de col·leccions del Centre Pompidou, d’autors com Brassaï o Cartier-Bresson, en diàleg amb fotografies i material fílmic de col·leccions espanyoles. Al Caixafòrum de Barcelona, fins el 8 de març de 2020!


+ informacióCámara y ciudad es una exposición que recorre la fructífera relación entre ciudades y cámaras, a partir de colecciones del Centre Pompidou, de autores como Brassaï o Cartier-Bresson, en diálogo con fotografías y material fílmico de colecciones españolas. En el Caixafòrum de Barcelona, hasta el 8 de marzo de 2020!


+ información

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


2 | 11 | 2019

L’exposició Imaginando la casa mediterránea. Italia y España en los años 50, al Museo ICO de Madrid fins el 12 de gener, investiga aquest període en què es van establir fortes vinculacions i intercanvis entre arquitectes dels dos països, amb la voluntat de recuperar repertoris formals i tècniques constructives tradicionals, i projectar d’acord amb el lloc i el patrimoni.


Més informació en el vídeo i en aquest enllaç.La exposición Imaginando la casa mediterránea. Italia y España en los años 50 en el Museo ICO de Madrid hasta el 12 de enero, investiga este período en que se establecieron fuertes vínculos e intercambios entre arquitectos de los dos países, con la voluntad de recuperar repertorios formales y técnicas constructivas tradicionales, y proyectar de acuerdo con el lugar y el patrimonio.


Más información en el vídeo y en este enlace.

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


30 | 10 | 2019
Al Palau Robert de Barcelona, fins el 29 de febrer, l’exposició America Sanchez: clàssic, modern, jazz i tropical mostra la trajectòria d’aquest dissenyador gràfic, autor, entre moltíssimes altres coses, del calendari Vinçon. Més informació en aquest enllaç.En el Palau Robert de Barcelona, hasta el 29 de febrero, la exposición America Sanchez: clásico, moderno, jazz y tropical muestra la trayectoria de este diseñador gráfico, autor, entre muchísimas otras cosas, del calendario Vinçon. Más información en este enlace.

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


22 | 10 | 2019
Aquest cap de setmana, 26 i 27 d’octubre, torna el 48h Open House Barcelona. En aquest enllaç es poden consultar els més de 150 edificis de Barcelona i voltants que obren les seves portes en l’edició aquest any!Este fin de semana, 26 y 27 de octubre, vuelve el 48h Open House Barcelona. En este enlace se pueden consultar los más de 150 edificios de Barcelona y alrededores que abren sus puertas en la edición de este año!


📷 Nova Seu de la Colla Castellera Jove de Barcelona.
Roldán + Berengué Arquitectes, 2018.
Fotografia de Jordi Surroca i Gael del Río.


Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


16 | 10 | 2019
Al Museu Hyacinthe Rigaud de Perpinyà, l’exposició Rodin – Maillol Face à face proposa un diàleg entre obres d’aquests dos grans escultors que s’admiraven mútuament. Fins el 3 de Novembre! Més informació en aquest enllaç.En el Museo Hyacinthe Rigaud de Perpiñán, la exposición Rodin – Maillol Face à face propone un diálogo entre obras de estos dos grandes escultores que se admiraban mutuamente. Hasta el 3 de Noviembre! Más información en este enlace.Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


10 | 10 | 2019
Des de demà divendres 11 fins diumenge 13, es celebren les Jornades Europees del Patrimoni 2019 a Catalunya, una bona ocasió per visitar palaus, castells, monestirs, jaciments, jardins i altres espais patrimonials per tot el territori. En aquest cercador trobaràs totes les activitats programades!Desde mañana viernes 11 y hasta el domingo 13, se celebran las Jornadas Europeas del Patrimonio en Cataluña, una buena ocasión para visitar palacios, castillos, monasterios, yacimientos, jardines y otros espacios patrimoniales por todo el territorio. En este buscador encontrarás todas las actividades programadas!


The European Heritage Days 2019 in Catalonia will take place from friday 11th to sunday 13th october. Find all the available activities in this link!


📷 Monestir de Sant Pere de Rodes

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


9 | 10 | 2019
L’exposició Valentí Fargnoli. L’art en la fotografia, al Museu d’Història de Girona fins el 3 de novembre, incideix en l’aportació d’aquest fotògraf (1885 – 1944), que treballà durant quatre dècades en terres gironines, a l`àmbit de la fotografia patrimonial i artística.

+ info


La exposición Valentí Fargnoli. El arte en la fotografia, en el Museu d’Història de Girona hasta el 3 de noviembre, incide en la aportación de este fotógrafo (1885 – 1944), que trabajó durante cuatro décadas en tierras gerundenses, al ámbito de la fotografía patrimonial y artística.

+ info


📷 Valentí Fargnoli, Cuina de can Pona, Sant Feliu de Pallerols, 1918

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


4 | 10 | 2019
La Maker Faire és una cita anual que aplega makers, tècnics, científics i empreses, que comparteixen els seus projectes innovadors a través d’exposicions, tallers, converses i demostracions, adreçades a totes les edats. L’edició de Barcelona 2019 es celebra a la Nau Bostik i vol destacar la necessitat de l’Economia Circular, basada en la reducció, la reutilització, el reciclatge i la recuperació de materials, i en processos de fabricació de productes locals, nets, intensius en coneixement i en mà d’obra. Més info en aquest enllaç.

La Maker Faire es una cita anual que agrupa a makers, técnicos, científicos y empresas, que compartiran sus proyectos a través de exposiciones, talleres, charlas y demostraciones, dirigidas a todas las edades. La edición de Barcelona 2019 se celebra en la Nau Bostik y quiere destacar la importancia de la Economia Circular, basada en la reducción, la reutilización, el reciclaje y la recuperación de materiales, y en procesos de fabricación de productos locales, limpios, intensivos en conocimiento y en mano de obra. Más información en este enlace.

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


27 | 9 | 2019
Calder Stories es una exposició que cubreix cinc dècades de la carrera artística d’Alexander Calder, donant a conèixer històries apassionants i poc conegudes de l’obra del famós artista nordamericà. Ho fa a través d’una àmplia varietat de projectes, des dels grans encàrrecs públics fins a les seves innovadores propostes escèniques. Organizada en colaboració amb la Calder Foundation de Nova York, es pot visitar fins el proper 3 de Novembre al Centro Botín de Santander.


+ informació

Calder Stories es una exposición que cubre cinco décadas de la carrera artística de Alexander Calder, dando a conocer historias apasionantes y poco conocidas de la obra del famoso artista norteamericano. Lo hace a través de una amplia variedad de proyectos, desde los grandes encargos públicos hasta sus innovadoras propuestas escénicas. Organizada en colaboración con la Calder Foundation de Nueva York, se puede visitar hasta el próximo 3 de Noviembre en el Centro Botín de Santander.


+ información

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


20 | 9 | 2019
Comencen les Festes de la Mercè 2019, amb un munt d’activitats. Entre tantes, el dia 24 de setembre hi haurà jornada de portes obertes a molts museus, equipaments culturals i monuments, que es poden consultar aquí. I tot el programa de les Festes, en aquest altre enllaç!

Empiezan las Fiestas de la Mercè 2019, con un montón de actividades. Entre tantas, el dia 24 de septiembre será día de puertas abiertas en muchos museos, equipamientos culturales y monumentos, que se pueden consultar aquí. Y todo el programa de las Fiestas, en este otro enlace!

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


6 | 9 | 2019

La xarxa al bosc. Joan Brossa i la poesia experimental, 1946-1980, és una mostra comissariada per Eduard Escoffet que repassa les diverses tendències de la poesia experimental a Europa i Amèrica entre els anys 1946 i 1980, el mateix període en què Joan Brossa desenvolupa el seu llenguatge poètic. Es pot visitar fins el 17 de novembre a la Fundació Joan Brossa, carrer La Seca 2 de Barcelona.


+ info

La red en el bosque. Joan Brossa y la poesía experimental, 1946-1980, es una muestra comisariada por Eduard Escoffet que repasa las diversas tendencias de la poesía experimental en Europa y América entre los años 1946 y 1080, el mismo período en que Joan Brossa desarrolla su lenguaje poético. Se puede visitar hasta el 17 de noviembre, en la Fundació Joan Brossa, calle La Seca 2 de Barcelona.


+ info

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


26 | 8 | 2019
A la seu del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya a Girona, fins el 23 de setembre, s’exposen els 26 projectes seleccionats i premiats als Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2019, en les seves quatre categories: Arquitectures, Interiors, Paisatges i Efímers. Més info sobre l’exposició en aquest enllaç. Més endavant, aquests 26 projectes passaran a formar part del fons documental digital dels premis, que ja consta de 580 registres i que es pot consultar en aquest altre enllaç!

Hasta el 23 de setiembre se exponen en la sede del Colegio Ofgicial de Arquitectos de Catalunya en Girona los 26 proyectos seleccionados y premiados en los Premios de Arquitectura de las Comarcas de Girona 2019, en sus cuatro categorías: Arquitecturas, Interiores, Paisaje sy Efímeros. Más información sobre la exposición en este enlace. Más adelante, estos 26 proyectos pasarán a formar parte del fondo documental digital de los premios, que ya consta de 580 registros y que se pueden consultar en este otro enlace!

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


31 | 7 | 2019
A finals de gener de 1908, l’Ajuntament de Barcelona va convocar un concurs de dibuixos i fotografies amb l’objectiu de documentar tots els carrers i places que havien de desaparèixer amb l’obertura de la Via Laietana. L’exposició La ciutat dels passatges. Abans de la Via Laietana, a l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona fins el 31 d’octubre, mostra una selecció de les fotografies premiades, l’únic registre d’aquell territori avui inexistent.

+ info

☛ Exposició on-line

A finales de enero de 1908, el Ayuntamiento de Barcelona convocó un concurso de dibujos y fotografías con el objetivo de documentar todas las calles, plazas y espacios que iban a desparacer don la apertura de la Vía Layetana. La exposición La ciudad de los pasajes. Antes de la Vía Layetana, en el Arxiu Fotogràfic de Barcelona hasta el 31 de octubre, muestra una selección de las fotografías premiadas, el único registro de aquel territorio hoy inexistente.

+ info

☛ Exposición on-line


? Carrer de l’Arc de la Glòria des del carrer de Graciamat, 1908. Josep Pons Escrigas.

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


26 | 7 | 2019


La mosta William Klein. Manifiesto, en el marc del festival PhotoEspaña, proposa unir tots els segments de l’obra pictòrica, fotogràfica, gràfica i cinematogràfica d’aquest artista estatunidenc. A l’Espacio Fundación Telefónica de Madrid, fins el 22 de setembre. Tota la informació, en aquest enllaç!

La muestra William Klein. Manifiesto, dentro del marco del festival PhotoEspaña, propone unir todos los segmentos de la obra pictórica, fotográfica, gráfica y cinematográfica de este artista estadounidense. En el Espacio Fundación Telefónica de Madrid, hasta el 22 de septiembre. Toda la información, en este enlace!


William Klein. Manifiesto is an exhibition that pretends to unite all the facets of the artist William Klein’s pictorial, photographic, graphic and cinematographic work; “a compendium of works that nourish each other in a constant and lasting conversation”. More information, in this link!

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


24 | 7 | 2019
Al Mucbe de Benicarló, fins el 22 de setembre, l’exposició Muebles curvados de Viena y de Valencia mostra la col·lecció privada de mobles de fusta corbada de Julio Vives Chillida.


+ informació

En el Mucbe de Benicarló, hasta el 22 de septiembre, la exposición Muebles curvados de Viena y de Valencia muestra la colección privada de muebles de madera curvada de Julio Vives Chillida.


+ información


? Bressol de Hijos de Ventura Feliu, València.


Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


19 | 7 | 2019
Territori Jujol és una plataforma que proposa descobrir l’obra de l’arquitecte Josep Maria Jujol (1879-1849) al Camp de Tarragona, a través de la visita a setze obres situades en aquesta àrea geogràfica, el seu territori d’origen i experimentació.


+ informació

Territori Jujol es una plataforma que propone descubrir la obra del arquitecto Josep Maria Jujol (1879-1849) en el campo de Tarragona, a través de la visita a dieciséis obras situadas en esta área geográfica, su territorio de origen y de experimentación.


+ información


? Casa Ximenis a Tarragona. Fotografia de Guillem Colomer i Amàlia Jansa.


Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


12 | 7 | 2019
L’IVAM presenta fins el 13 d’octubre l’exposició Susana Solano. Acta, una selecció de més de cent obres entre escultures, instal·lacions, dibuixos, vídeos i maquetes, per mostrar els últims treballs de l’escultora, des de l’any 2000 fins l’actualitat.


+ informació

El IVAM presenta hasta el 13 de octubre la exposición Susana Solano. Acta, una selección de más de cien obras entre esculturas, instalaciones, dibujos, vídeos y maquetas, para mostrar los últimos trabajos de la escultora, desde el año 2000 hasta la actualidad.


+ información

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


5 | 7 | 2019
Oriol Maspons. La fotografia útil és la primera gran exposició retrospectiva dedicada a l’obra d’Oriol Maspons, organitzada pel MNAC. Es pot visitar en aquest museu fins el 12 de gener de 2020, i és un recorregut per 50 anys de la nostra història a través de la mirada d’aquest fotògraf barceloní.


+ informació

Oriol Maspons. La fotografia útil es la primera gran exposición retrospectiva dedicada a la obra de Oriol Maspons, organizada por el MNAC. Se puede visitar en este museo hasta el 12 de enero de 2020, y es un recorrido por 50 años de nuestra historia a través de la mirada de este fotógrafo barcelonés.


+ información


? Oriol Maspons


Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


25 | 6 | 2019
Una mostra organitzada pel FAD amb la col·laboració del Museu del Disseny, que recull les obres finalistes i guanyadores dels premis organitzats per les associacions del FAD en les diferents disciplines del disseny. Fins l’1 de setembre, al Museu del Disseny de Barcelona.


+ informació

Una muestra organizada por el FAD con la colaboración del Museu del Disseny, que recoge las obras finalistas y ganadoras que otorgan los premios organizados por las asociaciones del FAD en las diferentes disciplinas del diseño. Hasta el 1 de septiembre, en el Museu del Disseny de Barcelona.


+ información
Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


18 | 6 | 2019
Aquest divendres 21 de juny, torna el Concert a la platja de la OBC, per celebrar el Dia Internacional de la Música. A les 20.30h, a la platja de la Barceloneta!


+ informació

El próximo viernes 21 de junio vuelve el Concierto en la playa de la OBC, con motivo del Día Internacional de la Música. A las 20.30h, en la playa de la Barceloneta!


+ información
Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


12 | 6 | 2019
Pel seu 40è aniversari, el Taller de Músics recupera les “12 hores de jazz a la Ronda”, que es van celebrar entre 1981 i 1987. La cita és el proper dissabte 15 de juny, de 12 del migdia a 12 de la nit, a la Ronda Sant Antoni amb Urgell. Tot el programa, en aquest enllaç!

Por su 40 cumpleaños, el Taller de Músics recupera las “12 hores de jazz a la Ronda”, que se celebraron entre 1981 y 1987. La cita es el próximo sábado 15 de junio, de 12 del mediodía a 12 de la noche, en Ronda Sant Antoni con Urgell. Todo el programa, en este enlace!
Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


8 | 6 | 2019
Últims dies per visitar l’exposició What’s old, What’s new, que mostra les obres finalistes i premiades als premis d’arquitectura EU Mies Award 2019. Fins al 10 de juny al Palau Victòria Eugènia de Barcelona!

+ info

Últimos días para visitar la exposición What’s old, What’s new, que muestra las obras finalistas y premiadas en los premios de arquitectura EU Mies Award 2019. Hasta el 10 de junio en el Palacio Victoria Eugenia de Barcelona!

+ info


? Palau de Congressos de Plasencia, de José Selgas y Lucía Cano.


Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


31 | 5 | 2019
Del 31 de maig al 30 d’agost, torna el cicle Música als Parcs, que inclou 44 concerts gratuïtls a 34 espais verds de Barcelona, i també 11 visites guiades. Més informació i tota la programació, en aquest enllaç!

Del 31 de mayo al 30 de agosto, vuelve el ciclo Música en los Parques, que incluye 44 conciertos gratuitos en 34 espacios verdes de Barcelona, y también 11 visitas guiadas. Más información y toda la programación, en este enlace!


Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


27 | 5 | 2019
Hammershoi, el mestre de la pintura danesa és una exposició sobre el pintor Vilhelm Hammershoi (1864-1916) i el seu cercle. Presenta una quarentena d’obres provinents de grans museus i de col·leccions particulars, i es pot visitar fins el 22 de juliol, al Musée Jaquemart-André de Paris.

Hammershoi, el maestro de la pintura danesa es una exposición sobre el pintor Vilhelm Hammershoi (1864-1916) y su círculo. Presenta una cuarentena de obras provenientes de grandes museos y de colecciones particulares, y se puede visitar en el Musée Jaquemart-André de Paris, hasta el 22 de julio.

+ info

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


17 | 5 | 2019


Aquest dissabte 18 de maig torna La nit dels museus: de 19.00 a 1.00 h es podran visitar gratuïtament més de 80 espais i exposicions de Barcelona i els pobles del voltant. Tota la programació, aquí!

Este sábado 18 de mayo vuelve La noche de los museos: de 19h a 01.00 h se podrán visitar gratuitamente más de 80 espacios y exposiciones de Barcelona y los pueblos de alrededor. Toda la programación y los horarios, aquí!

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


14 | 5 | 2019

Al Museu Guggenheim de Bilbao, i fins el 6 d’octubre, l’exposició Una mirada atrás: Girorgio Morandi y los maestros antiguos investiga el paper que va tenir la pintura d’alguns mestres antics, que Morandi admirà i estudià, en la seva pròpia obra.

En el Museu Guggenheim de Bilbao, y hasta el 6 de octubre, la exposición Una mirada atrás: Girorgio Morandi y los maestros antiguos investiga el papel que desempeñó la pintura de algunos maestros antiguos, que Morandi admiró y estudió, en su propia obra.


+ info


Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


7 | 5 | 2019
A partir del proper dissabte 11 de maig, i fins diumenge 19, la ciutat de Girona es tornarà a omplir de flors! Més info en aquest enllaç.

A partir del próximo sábado 11 de mayo, y hasta el domingo 19, la ciudad de Girona se volverá a llenar de flores! Más información en este enlace!

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


29 | 4 | 2019
Del 3 al 5 de maig es celebra una nova edició de Tallers Oberts BCN, unes jornades en què artistes plàstics i artesans professionals mostren la seva obra i el seus tallers a tothom que hi estigui interessat. Tota la programació, aquí!

Del 3 al 5 de mayo tendrá lugar una nueva edición de Tallers Oberts BCN, unas jornadas en las que artistas plásticos y artesanos profesionales muestran su obra y sus talleres al público interesado. Tota la programación, aquí!

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


12 | 4 | 2019


El joc de l’art. Pedagogies, art i disseny és una exposició que vol fer visible que la gènesi de l’art modern es troba també en la infància dels seus protagonistes i en l’educació que varen rebre. Es pot visitar a la Fundación Juan March de Madrid fins el 23 de juny de 2019. Més info en aquest enllaç!

El juego del arte. Pedagogías, arte y diseño es una exposición que quiere hacer visible que la génesis del arte moderno también se encuentra en la infancia de sus protagonistas y en la educación que recibieron. Se puede visitar en la Fundación Juan March de Madrid hasta el 23 de junio de 2019. Más información en este enlace!

Playing Art. Education, Art and Design is an exhibition that aims “ to show how the genesis of modern art also lies in the childhood of its protagonists and in the education they received.” . In the Fundación Juan March, Madrid, until June 23th. More info in this link!

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


5 | 4 | 2019

 
 

 
CaixaForum Tarragona presenta l’exposició Robert Capa en color, organitzada a partir de l’exposició original del International Center of Photography. Fins el 21 de juliol!
 
Reconegut mundialment per les seves fotografies de guerra en blanc i negre, Capa també va explorar intensament els usos del color durant més de la meitat de la seva carrera professional. A través d’una àmplia selecció de fotografies en color, moltes inèdites fins a dates recents, aquesta exposició aprofundeix en un dels vessants més desconeguts del fotoreporter hongarès.
(Font: CaixaForum Tarragona)
 
+ info

CaixaForum Tarragona presenta la exposición Robert Capa en color, organizada a partir de la exposición original del International Center of Photography. Hasta el 21 de julio!
 
Mundialmente reconocido por sus fotografías de guerra en blanco y negro, Capa también exploró intensamente los usos del color durante más de la mitad de su carrera profesional. A través de una amplia selección de fotografías en color, muchas de ellas inéditas hasta fechas recientes, esta exposición profundiza en una de las facetas más desconocidas del fotorreportero húngaro.

(Fuente: CaixaForum Tarragona)
 
+ info

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


28 | 3 | 2019

 
 

 
L’exposició De París a Girona. Mela Muter i els artistes polonesos a Catalunya es pot visitar fins el 23 d’Abril al Museu d’Art de Girona.
 
Mela Muter (1876-1967), polonesa d’orígen i establerta a París des del 1901, va esdevenir una de les pintores més reconegudes durant la primera meitat del segle XX. També a Catalunya, especialment a Barcelona, on hi va exposar el 1911 i 1912, i a Girona, on hi va fer estada la primavera del 1914. La ciutat de Girona, que conserva dues obres de l’artista en els seus museus, torna ara recuperar la seva figura i obra després de vint-i-cinc anys de la darrera exposició dedicada a l’artista.

Font: Museu d’Art de Girona
 
En aquest enllaç, més informació!

 
La exposición De París a Gerona. Mela Muter y los artistas polacos en Cataluña se puede visitar hasta el 23 de abril en el Museu d’Art de Girona.
 
Mela Muter (1876-1967), polaca de origen y establecida en Paris desde 1901, se convirtió en una de las pintoras más reconocidas durante la primera mitad del s.XX. También en Cataluña, especialmente en Barcelona, donde expuso en 1911 y en 1912, y en Gerona, donde pasó un tiempo durante la primavera de 1914. esta ciudad conserva dos obras de la artista en sus museos, vuelve ahora a recuperar su figura y su obra veinticinco años después de la última exposición dedicada a la artista.

Fuente: Museu d’Art de Girona
 
En este enlace, más información!

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


22 | 3 | 2019

 
 

 
Fins el 19 de Maig es pot visitar a la Fundació Mapfre de Barcelona l’exposició Berenice Abbot. Retrats de la modernitat , que fa un recorregut exhaustiu per l’obra d’aquesta fotògrafa nord-americana.
 
+ info

Hasta el 19 de mayo se puede visitar en la Fundación Mapfre de Barcelona la exposición Berenice Abbot. retratos de la modernidad, que hace un recorrido exhaustivo por la obra de esta fotógrafa norteamericana.
 
+ info

The exhibition ‘Berenice Abbot. Portraits of Modernity’ offers a comprehensive look at the career of the North American photographer Berenice Abbott.
 
more info

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


15 | 3 | 2019

 
 

 
Ohlalà! és un festival dedicat al cinema francòfon a la ciutat de Barcelona. Del 13 al 19 de març, als cinemes Texas i a l’Institut Français. Tota la programació i més informació en aquest enllaç!
 

Ohlalà! es un festival dedicado al cine francófono en la ciudad de Barcelona. Del 13 al 19 de marzo, en los cines Texas y en el Institut Français. Toda la programación y más información en este enlace!

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


14 | 3 | 2019

 

El cervell és el protagonista d’aquest festival, que inclou la novena edició del Premi Solé Tura. El Brain Film Fest integra projeccions, xerrades i tallers per propiciar la creació audiovisual i donar a conèixer diferents aspectes del cervell, tant les seves meravelloses capacitats com les malalties i condicions que l’amenacen.
 
Aquest festival vol ser un punt de trobada que faciliti l’apropament i el debat entre els diferents actors i disciplines que tracten aspectes diversos del cervell.
 
Impulsat i organitzat per la Fundació Pasqual Maragall i coorganitzat per la la Fundació Uszheimer i la productora Minimal Films.

 
+ informació
 

El cerebro es el protagonista de este festival, que incluye la novena edición del Premio Solé Tura. El Brain Film Fest integra proyecciones, charlas y talleres para propiciar la creación audiovisual y dar a conocer diferentes aspectos del cerebro, tanto sus maravillosas capacidades como las enfermedades y condiciones que lo amenazan.
 
Este festival quiere ser un punto de encuentro que facilite el acercamiento y el debate entre los diferentes actores y disciplinas que tratan aspectos diversos del cerebro.
 
Impulsado y organizado por la Fundación Pasqual Maragall y co-organizado por la Fundación Uszheimer y la productora Minimal Films.

 
+ información
 


More info
 

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


12 | 3 | 2019

 
 

 
Pierre Bonnard: The Colour of Memory és una exposició que es pot visitar fins el 6 de maig a la Tate Modern de Londres.
 
+ info

 

Pierre Bonnard: The Colour of Memory es una exposición que se puede visitar hasta el 6 de mayo en la Tate Modern de Londres.
 
+ info


? Pierre Bonnard, Le jardin, 1936, Musée d’Art Moderne de la Ville de Paris.

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


7 | 3 | 2019

 

El proper dijous 14 de març de 2019, entre les 15.30h i les 19.30h tindrà lloc la 7a Campanya de Donació de Sang i Medul·la a l’Escola Lurdes de Barcelona (Via Augusta, 73-75), organitzada pels alumnes de 6è, l’Ampa solidària de l’escola i el Banc de Sang i Teixits.
 
+ informació
 

El próximo jueves 14 de marzo, entre las 15.30h i las 19.30h tendrá lugar la 7ª Campaña de Donación de Sangre y Médula en la Escuela Lurdes de Barcelona (Via Augusta, 73-75), organizada por los alumnos de 6º, el Ampa solidaria del colegio y el Banco de Sangre y Tejidos.
 
+ información
 

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


2 | 3 | 2019


Del 22 de febrer al 17 de març es celebra la 7a edició del Fineart Igualada, un esdeveniment que mostra l’obra de fotògrafs de tot el món, en exposicions que es reparteixen per vàries sales de la ciutat.
 
+ informació
 

Del 22 de febrero al 17 de marzo tiene lugar la 7ª edición de Fineart Igualada, un evento que muestra la obra de fotógrafos de todo el mundo, en exposiciones que se reparten por varias salas de la ciudad.
 
+ información
 


more info
 
Fotografia de Pep Gol, de l’exposició Miralls al Museu de la Pell.
 

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


27 | 2 | 2019

 

 
A partir de l’1 de març, al Museu Van Gogh d’Amsterdam, l’exposició Hockney – Van Gogh: La joia de la natura explora el que tenen en comú les obres de Vincent Van Gogh i David Hockney.
 
+ info
 

A partir de l’1 de març, en el Museo Van Gogh de Amsterdam, la exposició Hockney – Van Gogh: La alegría de la naturaleza explora lo que tienen en común las obras de Vincent Van Gogh y de David Hockney.
 
+ info
 
> El Van Gogh que vive en Hockney, Carmen Montón en La Vanguardia

 

The exhibition ‘Hockney – Van Gogh: The Joy of Nature’ , on view from 1 March in the Van Gogh Museum in Amsterdam , offers an extensive and colourful exploration of the common ground between the work of Vincent van Gogh and David Hockney.
 
more info

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


21 | 2 | 2019

 

 
L’exposició Calder – Picasso reuneix unes 120 obres d’aquests dos grans artistes, amb el tema de l’exploració del buit com a fil conductor. Fins al 25 d’agost, al Musée Picasso Paris, i del 24 de setembre de 2019 al 2 de febrer de 2020, al Museo Picasso Málaga.
 
+ info
 
 

La exposición Calder – Picasso reúne unas 120 obras de estos dos grandes artistas, con el tema de la exploración del vacío como hilo conductor. Hasta el 25 de agosto, en el Musée Picasso Paris, y del 24 de setiembre de 2019 al 2 de febrero de 2020, en el Museo Picasso Málaga.
 
+ info
 

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


18 | 2 | 2019

Lina Bo Bardi dibuixa és una exposició que reuneix cent dibuixos de l’arquitecta Lina Bo Bardi (1914-1992), escollits entre els més de sis mil que va guardar als seus arxius personals a Sao Paulo. Els dibuixos es complementen amb imatges de la seva obra constructiva i de la seva activitat com a dissenyadora d’exposicions. A la Fundació Miró de Barcelona, fins el 26 de maig!
 
+ info
 
 

Lina Bo Bardi dibuja es una exposición que reúne cien dibujos de la arquitecta Lina Bo Bardi, escogidos entre los más de seis mil que conservó en sus archivos personales en Sao Paulo. Los dibujos se complementan con imágenes de su obra constructiva y de su actividad como diseñadora de exposiciones. En la Fundació Miró de Barcelona, hasta el 26 de mayo!
 
+ info
 

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


12 | 2 | 2019

Per segon any, el festival Llum BCN transforma els carrers del Poblenou en un gran laboratori d’experimentació a l’aire lliure, a través de la llum com a mitjà creatiu i de la feina d’artistes, dissenyadors i arquitectes d’arreu del món que estan explorant les possibilitats que ofereixen, a l’espai urbà, noves tècniques com la il·luminació dinàmica, la projecció a gran escala i els entorns interactius.
 
Informació sobre totes les instal·lacions i el seu emplaçament en aquest enllaç!
 
 

Por segundo año, el festival Llum BCN transforma las calles del Poblenou en un gran laboratorio de experimentación al aire libre, a través de la luz como medio creativo y del trabajo de artistas, diseñadores y arquitectos de todo el mundo que están explorando las posibilidades que ofrecen en el espacio urbano nuevas técnicas como la iluminación dinámica, la proyección a gran escala y los entornos interactivos.
 
Información sobre todas las instalaciones y su emplazamiento en este enlace!
 


For the second year running, Llum BCN transforms the streets of Poblenou into a huge, open-air experimentation laboratory using light as the creative medium and the work of artists, designers and architects from all over the world who are exploring the possibilities offered by new technologies in urban spaces such as dynamic lighting, large-scale projection and interactive environments.
 
More info in this link!
 

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


31 | 1 | 2019

 
 

Darro fou una empresa dedicada a la producció, exposició i venda de mobles i objectes de decoració, una de les pioneres en retornar a Espanya una modernitat que havia estat arraconada. En el marc del Madrid Design Festival, l’exposició Darro – Diseño y Arte 1959-1979, comissariada per Pedro Feduchi, fa un recorregut per la seva trajectòria a través de 60 peces del seu període més fructífer.
 
Més info en aquest enllaç i al web de la Galeria Machado – Muñoz.
 
I tota la programació del Madrid Design Festival, aquí!
 

Darro fue una empresa dedicada a la producción, exposición y venta de muebles y objectos de decoración, una de les pioneras en devolver a España una modernidad que había sido arrinconada. En el marco del Madrid Design Festival, la exposición Darro – Diseño y Arte 1959-1979, comisariada por Pedro Feduchi, hace un recorrido por su trayectoria a través de 60 piezas de su período más fructífero.
 
Más info en este enlace y en el web de la Galeria Machado – Muñoz.
 
Y toda la programación del Madrid Design Festival, aquí!
 
 

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


25 | 1 | 2019

 
 

Una altra exposició del Musée des Arts Decoratifs de París, que es pot visitar fins el 3 de març. Més info en aquest enllaç!
 

Otra exposición del Musée des Arts Decoratifs de París, que se puede visitar hasta el 3 de marzo. Más información en este enlace.
 

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


19 | 1 | 2019

 
 

Kinosaure és un cicle de cinema infantil en català, als Cinemes Girona de Barcelona. Cada diumenge, dues projeccions, a les 12 i a les 17h.
 
+ info
 

Kinosaure es un ciclo de cine infantil en catalán, en los Cinemes Girona de Barcelona. Cada domingo, dos proyecciones, a las 12 y a las 17h.
 
+ info

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


18 | 1 | 2019

 
 

El Musée des Arts Décoratifs de Paris dedica a Gio Ponti, considerat un dels arquitectes i dissenyadors més influents del s.XX, la seva primera gran retrospectiva a França. Fins el 5 de maig!
 
+ info
 

El Musée des Arts Décoratifs de Paris dedica a Gio Ponti, considerado uno de los arquitectos y diseñadores más influentes del s.XX, su primera gran retrospectiva en Francia. Hasta el 5 de mayo!
 
+ info

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


2 | 1 | 2019
 

Fins el 4 de gener es pot visitar la Fàbrica de Joguines dels Reis d’Orient a la Fabra i Coats!
 
+ info
 

Hasta el 4 de enero se puede visitar la Fábrica de Juguetes de los Reyes Magos en la Fabra i Coats!
 
+ info

 
 
 

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


21 | 12 | 2018

 

Espectacle lumínic al Recinte Modernista de Sant Pau, en diverses sessions del 22 de desembre al 6 de gener. Dies i passis en aquest enllaç!
 
 

Espectáculo lumínico en el recinto Modernista de Sant Pau, en diversas sesiones del 22 de diciembre al 6 de enero. Días y pases en este enlace!
 

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


7 | 12 | 2018

 

Una mostra que ens acosta al món de Velázquez a través de set obres del mestre sevillà i cinquanta obres més de grans artistes internacionals de la seva època. Fins el 3 de març, a CaixaForum Barcelona.
 
+ info
 

Una muestra que nos acerca al mundo de Velázquez a través de siete obras del maestro sevillano y cincuenta obras más de grandes artistas internacionales de su época. Hasta el 3 de marzo, en CaixaForum Barcelona.
 
+ info
 

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


30 | 11 | 2018

 

Fins el 27 de gener, al CaixaForum de Tarragona, exposició d’una selecció d’obres de pintura flamenca i holandesa dels Musées d’Art et d’Histoire de Genève. Més informació en aquest enllaç!
 

Hasta el 27 de enero, en el CaixaForum de Tarragona, exposición de una selección de obras de pintura flamenca y holandesa de los Musées d’Art et d’Histoire de Genève. Más información en este enlace!
 
 

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


23 | 11 | 2018


Aquest cap de setmana, 24 i 25 de novembre, es celebra el DAU Barcelona, el 7è Festival del Joc, al recinte Fabra i Coats i a la plaça de Can Fabra de Barcelona.
 
+ info
 

Este fin de semana, 24 y 25 de noviembre, se celebra el DAU Barcelona, el 7º Festival del juego, en el recinto Fabra y Coats y en la plaza de Can Fabra de Barcelona.
 
+ info
 

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


15 | 11 | 2018

Diversos espais de la ciutat de Barcelona projecten els films de l’edició 2018 d’El Meu Primer Festival, una trobada internacional de cinema per a nens i nenes d’entre 2 i 12 anys.
 
+ info
 

Varios espacios de la ciudad de Barcelona proyectan los filmes de la edición 2018 de Mi Primer Festival, un encuentro internacional de cine para niños y niñas de entre 2 y 12 años.
 
+ info
 

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


6 | 11 | 2018
Lluèrnia, el festival del foc i de la llum, aquest dissabte 10 de novembre a Olot, de la posta de sol fins a mitjanit.
 
+ info
 


Lluèrnia, el festival del fuego y de la luz, este sábado 10 de noviembre en Olot, desde la puesta de sol hasta medianoche.
 
+ info
 

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


25 | 10 | 2018
El festival 48h Open House Barcelona 2018 es celebra els dies 27 i 28 d’octubre i permet visitar més de 200 espais de Barcelona i rodalies. A la programació s’han volgut destacar el patrimoni racionalista i els impulsors de l’arquitectura moderna a Catalunya, el GATCPAC (Grup d’Arquitectes i Tècnics Catalans per al Progrés de l’Arquitectura Contemporània).
 
+ info
 


El festival 48h Open House Barcelona 2018 se celebra los días 27 y 28 d’octubre. Permite visitar más de 200 espacios de Barcelona y alrededores. En la programación se han querido destacar el patrimonio racionalista y a los impulsores de la arquitectura moderna en Cataluña, el grupo GATCPAC.
 
+ info
 

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


18 | 10 | 2018
Del 19 al 21 d’octubre es celebra la segona edició de l’Utopia Market d’Il·lustració, al Poblenou. Més info en aquest enllaç!
 
Il·lustració de Mariona Cabassa.


Segunda edición del Utopia Market de Ilustración, del 19 al 21 de octubre, en el Poblenou. Más info en este enlace!
 
Ilustración de Mariona Cabassa.

 
Illustration’s Utopia Market, from 19th to 21st October in Poblenou. More info in this link!
 
Illustration by Mariona Cabassa.
 

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


10 | 10 | 2018
La corba màgica és una exposició que proposa un diàleg entre els mobles de fusta corbada que es van començar a produir a Europa a finals del s.XIX i els mobles actuals de rotang corbat. A la Sala d’exposicions d’Artesania Catalunya, del 12/10/18 al 18/11/18. Més informació en aquest enllaç!
 


 La curba mágica es una exposición que propone un diálogo entre los muebles de madera curvada que se empezaron a producir en Europa a finales del s.XIX y los muebles actuales de ratán curvado. En la Sala de exposiciones de Artesania Catalunya, del 12/10/18 al 18/11/18. Más información en este enlace!

 
The magic curve: beech and rattan furniture.
Exhibition from 12h october to 18th November 2018. More info in this link!
 
 

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


6 | 10 | 2018
Aquest cap de setmana, 6 i 7 d’octubre, es celebra la Fira Internacional del Cistell a Salt!
 
+ info

Este fin de semana, 6 y 7 de octubre, se celebra la Fira Internacional del Cistell en Salt!
 
+ info

 
 

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


5 | 10 | 2018
Fins el 30 de novembre es pot participar a El mosaic del meu barri, un projecte participatiu per descobrir, valorar i conservar els mosaics de Barcelona. En aquest enllaç es poden consultar tant l’inventari actual de mosaics registrats com les instruccions per participar-hi!
 
+ info (article a El Periódico)

Hasta el 30 de noviembre se puede participar en El mosaic del meu barri, un proyecto participativo para descubrir, valorar y conservar los mosaicos de Barcelona. En este enlace se pueden consultar tanto el inventario actual de mosaicos registrados como las instrucciones para participar en este proyecto!
 
+ info (artículo en El Periódico)

 

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


29 | 9 | 2018
 
Dissabte 29 de setembre, Jazz&Food al Moll de la Fusta, de les 11 a les 23h.
 
+ info

Sábado 29 de septiembre, Jazz&Food al Moll de la Fusta, de 11 a 23h.
 
+ info

 
 

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


21 | 9 | 2018
 
Sfera, Espills i El llac de la llum, instal·lacions lumíniques al llac del Parc de la Ciutadella, del divendres 21 fins al diumenge 23 de setembre, de 21h a 2h.
 
+ info

Sfera, Espills i El llac de la llum, instalaciones lumínicas en el lago del Parque de la Ciudadela, de viernes 21 a domingo 23 de septiembre, de 21h a 2h.


+ info


Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


7 | 9 | 2018
 
Un enllaç molt interessant! Rutes de Catalunya, del Palau Robert de la Generalitat, a Wikiloc. Ja n’hi ha 715!
 
I dins del mateix web, agrupades per temes:
 
– Catalunya en 20 propostes
– Rutes accessibles
– Rutes culturals
– Rutes paisatgístiques
– Rutes en família
– Rutes amb vídeo
– Grans travesses
– Camí dels Bons Homes
 
+ info

Un enlace muy interesante! Rutas de Cataluña, del Palau Robert de la Generalitat, en Wikiloc. Ya hay 715!
 
Y dentro, del mismo web, agrupadas por temas:
 
– Cataluña en 20 propuestas
– Rutas accesibles
– Rutas culturales
– Rutes paisajísticas
– Rutas en família
– Rutas con vídeo
– Grandes travesías
– Camino de los Bons Homes (cátaros)


+ info

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


3 | 8 | 2018
 
Música als Parcs inclou 49 concerts gratuïts en una trentena d’espais verds de la ciutat, entre el 2 de juny i el 30 d’agost!
+ info

Música en los parques incluye 49 conciertos gratuitos en cerca de treinta espacios verdes de la ciudad, entre el 2 de junio y el 30 de agosto!
+ info

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


11 | 7 | 2018
 
Divendres 13 de juliol, concert gratuït de la Banda Municipal de Barcelona al recinte modernista de Sant Pau, a les 21h, amb entrades. Més informació i entrades en aquest enllaç!

Viernes 13 de julio, concierto gratuito de la Banda Municipal de Barcelona en el recinto modernista de Sant Pau, con entradas. Más info y entradas en este enlace!

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


7 | 7 | 2018


 
SAUL LEITER: in search of beauty, exposició de fotografies a Foto Colectania, fins el 21 d’octubre.
+ info

SAUL LEITER, in search of beauty, exposición de fotografías en Foto Colectania, hasta el 21 de octubre.
+ info

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


29 | 6 | 2018


 
Aquest dissabte 30 de juny, concert gratuït de la OBC a la platja de Sant Sebastià, a la Barceloneta, a les 21h. Més informació i programa de mà aquí.

Este sábado 30 de junio, concierto gratuito de la OBC en la playa de San Sebastián, en la Barceloneta. Más info y programa de mano aquí.

The OBC invites us to enjoy a unique and spectacular symphony ‎concert on the sand at Sant Sebastià beach in La Barceloneta. For more info, click here.

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


21 | 6 | 2018

 

 
Aquest estiu, del 5 de juny al 14 de setembre, el Monestir de Pedralbes obre les portes del seu claustre gòtic gratuïtament les tardes dels dimarts i els divendres, de 18 a 21h, a “l’hora màgica”. Més info en aquest enllaç.

Este verano, del 5 de junio al 14 de septiembre, el Monasterio de Pedralbes abre las puertas de su claustro gótico gratuitamente las tardes de los martes y los viernes, de 18 a 21h, en “la hora mágica”. Más info en este enlace.

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


15 | 6 | 2018

Fins el 15 de juliol, exposició Xavier Miserachs, Epíleg imprevist a La Pedrera, amb una selecció d’imatges de l’arxiu del fotògraf que vol mostrar tots els aspectes de la seva obra.
Més info en aquest enllaç!

Hasta el 15 de julio, exposición Xavier Miserachs, Epílogo imprevisto en La Pedrera con una selección de imágenes del archivo del fotógrafo que quiere mostrar todos los aspectos de su obra.
Más info en este enlace!

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


1| 6 | 2018


Del 5 al 14 de juny es celebra la Barcelona Design Week, amb moltíssimes activitats. En aquest enllaç es pot consultar el programa!

Del 5 al 14 de junio se celebra la Barcelona Design Week, con muchísimas actividades. En este enlace se puede consultar el programa!

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook