:: com comprar


 
Pot fer les seves comandes on-line. El procés és senzill!

 
1 – Ompli i envï el formulari de comanda que trobarà en aquest enllaç. També pot fer la seva comanda per whatsapp, al 687 306 685, o per telèfon, trucant al 935 17 94 01 en horari comercial.
 
2 – En un plaç breu (màx. 24 h) rebrà el pressupost (amb data d’entrega si el producte no està en estoc) i les dades per efectuar el pagament mitjançant BIZUM o per transferència. A heura no ha d’introduir les seves dades bancàries!
 
3 – Li confirmarem la recepció del pagament, i prepararem l’enviament.
 
4- Si l’article que desitja adquirir és vintage o antic, pot fer-ho també a través d’Etsy, on podrà pagar mitjançant targeta bancària. Ens trobarà en aquest enllaç.

 
Aquí trobarà informació detallada sobre el procés i les condicions. Li preguem que la llegeixi amb deteniment abans d’efectuar la seva compra:

 
Demanda d’informació


Si desitja més informació sobre qualsevol producte o sobre els nostres serveis, pot omplir aquest formulari, o telefonar-nos al 687 306 685(clica per trucar) a. Aquí trobarà el nostre horari.

 
Preu dels articles

El preu dels articles no inclou les despeses d’enviament, excepte en aquells casos en què estigui indicat.
El preu dels productes inclou l’IVA.
Les incials C.P.V. indiquen consultar preu de venda.
En les factures dels articles vintage no es pot desglossar l’IVA.


Despeses d’enviament


Enviem les comandes a través de Correos o amb empreses de missatgeria. Busquem la solució més econòmica i més pràctica per als nostres clients.
En alguns dels nostres articles, l’enviament a Barcelona ciutat és gratuït. En aquests casos, està indicat a les fitxes corresponents.
En molts casos, indiquem les despeses d’enviament; en altres, no. Si no consten a la fitxa de l’article, s’indicaran en el pressupost que t’enviarem.
Si la teva comanda és de més d’un article, es pressupostarà preu únic d’enviament sempre que els articles es puguin agrupar en un únic paquet.


Estat dels articles


Alguns dels nostres articles són vintage o antics. En aquests casos ho indiquem i
donem informació sobre el seu estat, utilitzant una escala de 5:

 
* * * * _ | Estat correcte, senyals d’ús.
 
* * * * *_ | Bon estat
 
* * * * * _ | Molt bon estat

Li podem donar més informació per telèfon o per mail, o enviar-li més fotografies.
Un cop efectuada la comanda s’entendrà que està d’acord amb l’estat del producte, tot i que té dret a retornar-lo si ens ho comunica en un plaç de 14 dies des de la seva recepció, tal com informem més endavant. En aquest cas, les despeses de retorn serien al seu càrrec.


Efectuar una comanda


Pots efectuar una comanda per whatsapp, per telèfon o omplint el següent formulari, indicant la referència o nom dels articles que vols adquirir.
 
WHATSAPP 687 306 685
TELÈFON 935 17 94 01

 
En el moment que rebem la seva comanda el producte queda reservat. En un plaç màxim de 24h (48h en cas de cap de setmana) rebrà un pressupost amb el cost total, incloent les despeses d’enviament, i el plaç d’entrega en el cas que el producte no estigui en estoc.
 
Si el plaç d’entrega és superior a 10 dies, podrà pagar el 60% al principi i la resta pocs dies abans de la recepció del producte.
 
Des del moment en què li enviem el pressupost, disposa d’ un plaç de 3 dies laborables per efectuar el pagament. Si ens envia el comprovant de la transferència en pdf per email, començarem a preparar l’enviament!
 
Si el pagament no s’efectués en el plaç indicat, el producte tornaria a estar a la venda.
 
També pot reservar els articles que t’interessin i passar per la botiga per efectuar el pagament i recollir-los. En aquest cas disposes de 5 dies laborables per venir, a comptar des de l’endemà de la reserva.

 
Les teves dades estaran sota la Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD).
 
Les factures s’emetran i enviaran per mail en format pdf amb posterioritat al pagament i la recepció dels productes. Si ho desitja li podem enviar la factura en paper per correu.
A les factures dels béns usats no es pot desglossar l’IVA.


Pagament


El pagament en el cas de les vendes on-line s’efectua mitjançant transferència bancària o via Bizum.
Treballem amb Caixa d’Enginyers.
Rebrà l’IBAN per efectuar l’ingrés en el pressupost de la comanda.
 
A la botiga es pot fer el pagament en efectiu o amb targeta.


Enviament i recepció


Un cop arribi la transferència realitzarem l’enviament, si es tracta de productes en estoc.


En el moment de rebre el paquet, ha de fer constar “pendent de revisió” en el document que li farà signar el transportista. Convé que comprovi que el producte ha arribat en bon estat i que no presenta cap defecte de fàbrica. Si no fos així, ens ho ha de comunicar de seguida per e-mail, adjuntant fotografies.


Devolucions


En cas que el producte adquirit hagi estat malmès durant el transport o presenti algun defecte de fabricació, prèvia evaluació i valoració dels eventuals desperfectes, podrà canviar-lo o retornar-lo sense cap despesa addicional.
 
Dret de desistiment:
 
Vosté té dret a desisitir de la seva compra efectuada on-line en un plaç de 14 dies, sense necessitat de justificació, excepte si l’article que vostè ha adquirit ha sigut confeccionat d’acord amb les seves especificacions o clarament personalitzat.
 
El plaç de desisitiment expirarà als 14 dies naturals del dia que vostè o un tercer per vostè indicat, diferent del transportista, va adquirir la possessió material dels béns.
 
Per a exercir el dret de desistiment, ens haurà de notificar la seva decisió de desisitir de la compra a través d’una declaració inequívoca. Pot utilitzar si ho desitja el model de formulari de desisitiment que trobarà en aquest enllaç (en preparació), però l’ús d’aquest model en concret no és obligatori. Ha d’enviar-nos el seu escrit de desistiment per correu certificat a heura – Laforja,10 – local 2 – 08006 Barcelona o per correu electrònic a info@heura-bcn.com. Així que el rebem ens posarem en contacte amb vostè.
 
Per a complir el plaç de desistiment, és suficient que la comunicació relativa a l’exercici per la seva part d’aquest dret sigui enviada abans que venci el plaç corresponent.
 
Conseqüències del desistiment:
 
En cas de desistiment per la seva part, li retornarem tots els pagaments rebuts de vostè, incloses les despeses d’enviament (amb l’excepció de les despeses adicionals que eventualment s’haguessin produït per l’elecció per la seva part d’una modalitat d’entrega diferent a la modalitat menys costosa d’entrega ordinària que oferim), sense cap demora indeguda, i en tot cas, com a màxim en el plaç de 14 dies naturals a partir de la data en que ens informi de la seva decisió de desisitir de la compra, amb la condició que els béns hagin sigut retornats en perfecte estat també dins d’aquest plaç.
 
Procedirem a efectuar aquest reemborsament utilitzant el mateix mitjà de pagament utilitzat per vostè en la transacció inicial, a no ser que vostè hagi disposat expressament un altre mitjà; en qualsevol cas, no tindrà cap despesa com a conseqüència d’aquest reemborsament.
 
Podem retenir el reemborsament fins haver rebut els béns, o fins que vostè hagi presentat una prova de la devolució dels mateixos, segons quina condició es compleixi primer.
 
En cas de desisitiment, vostè haurà d’assumir el cost directe de devolució dels béns. L’informarem d’aquest cost estimat en el moment d’efectuar la compra.
 
Els béns hauran de ser retornats en perfecte estat, i ben embolicats i protegits per al seu transport, preferiblement en el seu embalatge original.
 
Haurà de retornar o enviar els béns a la nostra botiga física, o al nom i direcció que li indiquem per escrit o via mail, sense cap demora indeguda, i, en qualsevol cas, com a màxim dins d’un plaç de 14 dies naturals a partir de la data en que ens comuniqui la seva decisió de desisitiment de la compra.
 
Es considerarà complert el plaç si efectua la devolució dels béns abans que hagi conclòs aquest plaç.
 
Només vostè serà responsable de la disminució de valor dels béns resultant d’una manipulació diferent de la necessària per a establir la naturalesa, les caracterísitiques i el funcionament dels béns.
 
I si desitja més informació sobre qualsevol punt, no dubti a consultar-nos!

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook