/news


/ 28 / 2 / 20
Hook, el llum ecològic i solidari dissenyat per OiKo Design Office per a Faro Barcelona, ha estat guardonat amb un dels premis German Design Award 2020, atorgat pel Consell Alemany de Disseny, en la categoria Excellent Product Design – Lighting. En aquest enllaç es pot llegir la valoració que n’ha fet el jurat.


Aquests guardons, que celebren la seva setena edició, van néixer amb l’objectiu de reconèixer la creativitat com un distintiu d’identitat de marca.


Tota la informació sobre Hook, aquí!


Hook, la lámpara ecológica y solidaria diseñada por Oiko Design Office para Faro Barcelona, ha recibido uno de los premios German Design Award 2020, otorgado por el Consejo Alemán del Diseño, en la categoria Excellent Product Design – Lighting. En este enlace se puede leer la valoración del jurado.


Estos premios, que celebran su séptima edición, nacieron con el objetivo de reconocer la creatividad como un distintivo de identidad de marca.


Toda la información sobre Hook, aquí!

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


/ 23 / 1 / 20
Del 17 al 21 de gener, Alibabette Éditions ha presentat les seves novetats al Smart Gift de MAISON & OBJET de París, una de les fires més importants del sector.
Pots veure el nostre catàleg d’aquesta jove marca francesa en aquest enllaç!
Fotos: @alibabette_editions


Del 17 al 21 de enero, Alibabette Éditions ha presentado sus novedades en el Smart Gift de MAISON & OBJET de París, una de las ferias más importantes del sector.
Puedes ver nuestro catálogo de esta joven marca francesa en este enlace!

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook