:: news


/ 5 / 9 / 20
El diari El País dedica un article a la nova fábrica de Marset, firmat per la periodista especialitzada en disseny i arquitectura Anatxu Zabalbeascoa. En aquest s’explica com aquest projecte decideix conviure amb un jardí: un espai amable que unifica les façanes, ajuda a l’equilibri tèrmic, tant a l’estiu com a l’hivern, i genera benestar a les persones que treballen allà. “Renaturalizar la indústria” per conseguir que les empreses siguin més sostenibles. (Font: Marset Journal)


Pots llegir l’article en aquest enllaç.


* * *
El diario El País dedica un artículo a la nueva fábrica de Marset, firmado por la periodista especializada en diseño y arquitectura Anatxu Zabalbeascoa. En él se explica cómo este proyecto decide convivir con un jardín: un espacio amable que unifica las fachadas, ayuda al equilibrio térmico ya sea verano o invierno, y genera bienestar en las personas que ahí trabajan. “Renaturalizar la industria” para conseguir que las empresas sean más sostenibles. (Fuente: Marset Journal)


Puedes leer el artículo enlace.Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


/ 4 / 7 / 20
Aquest any Carpyen presenta CARPYEN EASY LIGHT. Una col·lecció de llums de suspensió fabricats als seus tallers de Barcelona, amb un disseny responsable i a un preu assequible, sense apartar-se de l’elegància que ha convertit a Carpyen en un referent internacional des de 1948.


Pots consultar alguns dels models aquí, i et podem informar d’altres opcions a la botiga.


Este año Carpyen presenta CARPYEN EASY LIGHT. Una colección de lámparas de suspensión fabricadas en sus talleres de Barcelona, con un diseño responsable y a un precio asequible, sin apartarse de la elegancia que ha convertido a Carpyen en un referente internacional desde 1948.


Puedes consultar algunos de los modelos aquí, y en la tienda te podemos informar sobre otras opciones.Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook


/ 28 / 2 / 20
Hook, el llum ecològic i solidari dissenyat per OiKo Design Office per a Faro Barcelona, ha estat guardonat amb un dels premis German Design Award 2020, atorgat pel Consell Alemany de Disseny, en la categoria Excellent Product Design – Lighting. En aquest enllaç es pot llegir la valoració que n’ha fet el jurat.


Aquests guardons, que celebren la seva setena edició, van néixer amb l’objectiu de reconèixer la creativitat com un distintiu d’identitat de marca.


Tota la informació sobre Hook, aquí!


Hook, la lámpara ecológica y solidaria diseñada por Oiko Design Office para Faro Barcelona, ha recibido uno de los premios German Design Award 2020, otorgado por el Consejo Alemán del Diseño, en la categoria Excellent Product Design – Lighting. En este enlace se puede leer la valoración del jurado.


Estos premios, que celebran su séptima edición, nacieron con el objetivo de reconocer la creatividad como un distintivo de identidad de marca.


Toda la información sobre Hook, aquí!

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook