Couno
Juan Manuel Calvente
 
Galant de nit.
 
Senzill i pràctic. Aquesta peça és la reinterpretació d’un clàssic. Disseny en estat pur per la seva estètica i practicitat: s’han tingut en compte totes les necessitats i utilitats. Per la seva elegància i les seves línies pures és una peça que busca convertir-se en un moble imprescindible.
 
Realitzat en fusta de freixe o d’iroko, o amb una combinació de les dues. Les línies rectes d’aquest galant de nit s’entrecreuen i solapen mitjançant acoblaments a mitja mossa. Cada una de les barres i altures cumpleix una funció.
 
Acabat en triple capa de vernís ultramat d’acrílic, que permet apreciar la fusta i la seva veta de manera natural.

* * *
 
Galán de noche.
 
Sencillo y práctico. Esta pieza es la reinterpretación de un clásico. Diseño en estado puro por su estética y practicidad para el que se han tenido en cuenta todas las necesidades y utilidades. Por su elegancia y sus líneas puras es una pieza que busca convertirse en un mueble imprescindible.
 
Realizado en madera de fresno o iroko o con la combinación de ambas. Las líneas rectas de este galán de noche se cruzan y solapan mediante ensambles a media madera, donde cada uno de las barras y alturas cumple una función.
 
Acabado en triple capa de barniz ultramate de acrílico, que permite apreciar la madera y su veta de manera natural.


70 x 33 x h 163 cm
 
PVP: 580 €
IVA INC.
 
Plaç d’entrega: 4 setmanes – 4 semanas

| comanda ___ | pedido
 
| tornar a moble auxiliar

 Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook