Follow Me
:: Llum portable i recarregable
:: Lámpara portátil y recargable
:: Marset

Imma Bermúdez, 2014
 
Portàtil i recarregable, la FollowMe és un llum de taula per situar a qualsevol lloc. Pel seu caràcter autònom, petit format i calidesa, és idònia tant per interiors de vivendes com per exteriors, i també a restaurants i terrasses!
 
La seva nansa de roure convida a agafar-la. Compacta i de dimesions reduïdes, sembla un accessori personal. Té una pantalla basculant de policarbonat blanc i inclou tecnologia LED, amb interruptor-dimer regulador d’intensitat. La bateria va incorporada i disposa d’entrada USB per a la seva recàrrega.

* * *
Portátil y recargable, FollowMe es una lámpara de sobremesa a situar en cualquier lugar. Por su carácter autónomo, pequeño formato y calidez, es idónea tanto en interiores de vivienda como en el exterior, y también en restaurantes y terrazas!
 
El asa de roble invita a cogerla. Compacta y de dimensiones reducidas, parece casi un accesorio personal. Con pantalla basculante de policarbonato blanco, destaca su fresco perfil luminoso. Incluye tecnología LED, con dimmer regulador de intensidad. La batería va incorporada y dispone de entrada USB para su recarga.

* * *
Portable and rechargeable, FollowMe is a table lamp that can be taken wherever you go. Because of its small, warm, and self-contained character, it is ideal both indoors and outdoors. It also works in restaurants and terraces that have no access to electrical outlets, or to replace candlelight.
 
The oak handle beckons you to pick it up. Compact and small, it almost looks like a personal accessory. With a swinging lampshade made of white polycarbonate, it boasts a fresh, luminous look. It comes with LED technology and a dimmer. The battery is built-in, and it has a USB port for recharging.


Tarifa 2021
PVP: 181,50 €
🔴 REB. 163 €
IVA INCL.
 
Ref. MA – A657 – 001


✔ En estoc!
En stock – In stock.

 
 
Enviament gratuït a Barcelona ciutat!(*)
Envío gratis a Barcelona ciudad!
(*) No acumulable a altres promocions.
Enviament a Barcelona ciutat :: 1 unitat :: + 7 €
Més d’una unitat :: + 10 €
 
Altres destins, en pressupost. – Otros destinos, en presupuesto.
En compras de dos o más artículos, se presupuestará precio único de envío.
 
Shipping costs will be included in your confirmation order sheet, according to destination.
When buying 2 or more items, we’ll give you a unique shipping prize.


 
| fitxa tècnica – ficha técnica – technical sheet
 
 

| comanda __________ | pedido______
 
 

| order
 
 
| tornar a llums de taula – volver a lámparas de sobremesa – back to table lamps
 
 
| tornar a Marset – volver a Marset – back to Marset

 
 

 

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook