/ agenda
/ 27 / 5 / 20
/ Marset Dialogues 01
/ Processos amb Joan Gaspar & Marc Morro
La nova iniciativa Marset Dialogues consisteix en mantenir una conversació en directe -a través d’ Instagram Live– entre un anfitrió de Marset i un convidat per parlar de diferents conceptes al voltant de la llum i el disseny.


En el primer Marset Dialogues, Joan Gaspar, Director de producte de Marset i dissenyador industrial será l’anfitrió, i el primer convidat será Marc Morro, dissenyador de mobiliari.


Marc Morro está interessat en crear objectes senzills i funcionals, amb l’objectiu que siguin tan bàsics, anònims i pràctics com sigui possible. En canvi, Joan Gaspar está a la recerca constant de nous llenguatges i té molt en compte el rigor tècnic, la qualitat i la innovació.


Dues mirades oposades -una artesanal i l’altra industrial- que poden enriquir-se mútuament. Junts parlaran sobre els diferents processos que segueix cada un.


Dijous 28 de Maig 18h CEST
Instagram Live @marsetbcn


La nueva iniciativa Marset Dialogues consiste en mantener una conversación en directo -a través de Instagram Live– entre un anfitrión de Marset y un invitado para hablar de distintos conceptos alrededor de la luz y del diseño.


En el primer Marset Dialogues, Joan Gaspar, Director de producto de Marset y diseñador industrial será el anfitrión, y el primer invitado será Marc Morro, diseñador de mobiliario.


Marc Morro está interesado en crear objetos sencillos y funcionales, con el objetivo de que sean lo más básicos, anónimos y prácticos posible. En cambio, Joan Gaspar está en búsqueda constante de nuevos lenguajes y tiene muy en cuenta el rigor técnico, la calidad y la innovación.


Dos miradas opuestas -una artesanal y otra industrial- que pueden enriquecerse la una con la otra. Juntos dialogaran acerca de los distintos procesos que siguen cada uno.


Jueves 28 de Mayo 18h CEST
Instagram Live @marsetbcn


| tornar a agenda – volver a agenda – back to agenda

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook