Tria pack – terra
JM Massana – JM Tremoleda
 
Prestatgeria de 36 cm de fons, formada per dos suports laterals de peu pintats i amb subjecció a paret, peus anivelladors i quatre prestatges d’acer pintat.
 
Disponible en blanc, gris, taronja o ocre.
 
TRIA Pack és l’evolució small & contemporary de la TRIA original de 1978. Un nou disseny de prestatgeria més dinàmic i de caràcter essencial. La solució més actual que Mobles 114 proposa per a les necessitats d’emmagatzematge de la llar, amb 3 prestatges per a la versió de paret i 4 prestatges per a la versió de peu. Un disseny fàcilment transportable.
 
Amb una excepcional relació qualitat/preu, TRIA Pack està pensada per a qui necessita una prestatgeria auxiliar en qualsevol espai on integrar-hi un disseny de línies clares i coloristes.

 

* * *

Estantería de 36 cm de fondo, formada por dos soportes laterales de pie pintados y con sujeción a pared, pies niveladores y cuatro estantes de acero lacado.
 
Disponible en blanco, gris, naranja y ocre.
 
TRIA Pack es la evolución small & contemporary de la TRIA original de 1978. Un nuevo diseño de estantería más dinámico y de carácter esencial. La solución más actual que Mobles 114 propone para las necesidades de almacenamiento del hogar, con 3 estantes para la versión pared y 4 estantes para la versión pie. Un diseño fácilmente transportable!
 
Con una relación calidad/precio excepcional, TRIA Pack está pensada para todo aquel que necesita una estantería auxiliar en cualquier espacio donde integrar un diseño de líneas claras y coloristas.

 

TARIFA 2019
PVP: 342,43 €
IVA INCL.
 
mobles 114

 
| tornar a estanteries – volver a estanterías
 
| tornar a moble auxiliar – volver a mueble auxiliar
 
| tornar a mobles 114 – volver a muebles 114 – back to mobles 114
 

 

 

 

 

 

 

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook