Platea
:: Paraigüer
:: Mobles 114

 

Paraigüer metàl·lic amb safata extraïble.

Disseny: JM Massana – JM Tremoleda
 
Paraigüer amb estructura d’acer cromat i safata d’alumini pintat plata.
 
Un paraigüer de disseny intemporal, que destaca per la modernitat i l’austeritat de les formes. La gran capacitat que ofereix el seu disseny permet dipositar qualsevol paraigua, des dels models clàssics de longitud normal fins als més moderns, petits i plegables. Desprès de molts anys al mercat, Platea s’ha convertit en un complement present a moltes ciutats del món.
 
Pràctic i funcional, el paraigüer Platea té una gran capacitat i és de fàcil manipulació, i el recipient de l’aigua es buida amb facilitat. Per la seva lleugeresa visual, s’adapta a la perfecció a espais clàssics i contemporani i és ideal per a llocs de gran trànsit de persones, com ara botigues, hotels o espais de recepció.

 
* * *
Paragüero metálico, con estructura de acero cromado y plato inferior extraíble de aluminio pintado plata.
 
Un paragüero de diseño atemporal, que destaca por la modernidad y la austeridad de sus formas. La gran capacidad que ofrece su diseño permite depositar cualquier tipo de paraguas, desde los modelos clásicos de longitud normal hasta los más modernos, pequeños y plegables. Tras muchos años en el mercado, los paragüeros de diseño Platea se han convertido en un complemento presente en muchas ciudades del mundo.
 
Práctico y funcional, el paragüero Platea tiene una gran capacidad, es de fácil manipulación, y el recipiente del agua se puede vaciar fácilmente. Por su ligereza visual, se adapta a la perfección a espacios clásicos y contemporáneos, y es ideal para lugares de gran tránsito de personas, como tiendas, hoteles o espacios de recepción.

 
 


Tarifa 2021
PVP: 254,10 €
IVA INCL.


📦
 
Enviament gratuït a Barcelona ciutat!
Per altres destinacions, s’indicarà en pressupost.
 
Envío gratis a Barcelona ciudad!
Otras destinaciones, se indicará en presupuesto.
 
📅
 
Lliurament en 1 – 2 setmanes.
Entrega en 1 – 2 semanas.
Delivery to EU countries in 2 weeks.


 
Ref. M114 – PLATEA

 
 
| comanda __________ | pedido
 
 
| | tornar a moble auxiliar – volver a mueble auxiliar – back to auxiliary furniture

 
 
| | tornar a paraigüers – volver a paragüeros – back to umbrella stands
 
 

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook