Tomba`l
:: Paraigüer
:: Mobles 114

 

Paraigüer-cendrer d’acer inoxidable amb recipient extraïble de ceràmica esmaltada.

 
Disseny: Miguel Milà
 
Tomba´l és un paraigüer o cendrer elegant i pràctic. Dissenyat el 1990 per Miquel Milà i reeditat l’any 2017 per Mobles 114 és un clar exemple de què el bon disseny resisteix el pas del temps. En aquesta reedició s’ha mantingut el disseny original i només s’han canviat els materials. Fabricat en acer inoxidable i gres vitrificat, és un paraigüer resistent, funcional, lleuger i estable.
 
Tomba´l és a la vegada paraigüer i cendrer degut a la seva estructura reversible. És resistent a la humitat, el recipient permet buidar l’aigua amb facilitat i per les propietats del gres vitrificat és molt resistent i es pot rentar.
 
Idoni per a espais públics o per a la llar; tant es pot fer servir a l’interior com a l’exterior. És elegant en les seves formes i pràctic quan acompleix la seva funció.

 
::::
 
Paragüero-cenicero de acero inoxidable con recipiente exraíble de cerámica esmaltada.
 
Tomba’l es un paragüero o cenicero elegante y práctico. Diseñado en 1990 por Miguel Milà y reeditado el año 2017 por Mobles 114 es un rotundo ejemplo de que el buen diseño resiste a la perfección el paso del tiempo. En esta reedición el diseño original se ha mantenido intacto y solo se han cambiado los materiales. Fabricado en acero inoxidable y gres vitrificado, es un paragüero resistente, funcional, ligero y estable.
 
Tomba´l puede ser un paragüero o un cenicero por su estructura reversible. Es resistente a la humedad, el recipiente permite vaciar el agua con facilidad y gracias a las excelentes propiedades del gres es muy duradero y fácilmente lavable.
 
Ideal para espacios públicos o para el hogar. Exterior o interior. Es elegante por su forma y práctico cuando cumple su función.
 
 


Tatifa 2021
PVP: 436,81 €
IVA INCL.


📦
 
Enviament gratuït a Barcelona ciutat!
Per altres destinacions, s’indicarà en pressupost.
 
Envío gratis a Barcelona ciudad!
Otras destinaciones, se indicará en presupuesto.
 
📅
 
Lliurament en 1 – 2 setmanes.
Entrega en 1 – 2 semanas.
Delivery to EU countries in 2 weeks.


 
Ref. M114 – TOMBAL
 
 
| comanda __________ | pedido
 
 
| tornar a moble auxiliar – volver a mueble auxiliar – back to auxiliary furniture

 
 
| tornar a paraigüers – volver a paragüeros – back to umbrella stands
 
 

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook