Rambla
:: Cadira metàl·lica apilable d’exterior
:: Silla metálica aplilable de exterior
Mobles 114

 
Martín Azúa
 
Rambla és una cadira amb braços fabricada amb vareta de ferro, lleugera i que es pot apilar. Formalment contemporània, reinterpreta la tradició i l’estil de viure del Mediterrani més cosmopolita.
 
Còmoda i generosa de mides, amb braços per poder descansar i amb un coixí opcional d’escuma de poliuretà, és apta per a exterior, i gràcies a la seva modernitat i disseny, també és idònia per a espais de la llar com ara menjadors, cuines, porxos o terrasses.
 
S’inspira conceptualment en les cadires que hi havia en un dels passeigs més emblemàtics de la ciutat de Barcelona: la Rambla. Un passeig que discorre des del centre neuràlgic de la ciutat fins a les aigües del port. Un carrer que antigament havia tingut cadires de lloguer, on seure per descansar o conversar i que en moltes ocasions esdevenia una àgora improvisada.
 
Tant la cadira com els coixins estan disponibles en:
blanc – RAL 9002
groc – RAL 1004
negre – RAL 9004
verd – RAL 6003
 

::::
 
Rambla es una silla con brazos fabricada con varilla de acero, apilable y ligera. Como silla de diseño contemporáneo, reinterpreta la tradición y el estilo de vida del Mediterráneo más cosmopolita.
 
Cómodas y de medidas generosas, con brazos para poder descansar y un cojín opcional de espuma de poliuretano, son aptas como sillas de bar en exteriores y, por su modernidad y diseño, también son idóneas para espacios de la casa como sillas de comedor, cocina y sillas de terraza o porches.
 
Se inspira conceptualmente en las que albergaba antiguamente uno de los paseos más emblemáticos de la ciudad de Barcelona: la Rambla. Un paseo que discurre desde el centro neurálgico de la ciudad hasta las aguas del puerto; una calle en la que había sillas apilables que se alquilaban, donde sentarse para descansar o conversar, y que a menudo se convertía en ágora improvisada.
 
Tanto la silla como los cojines estan disponibles en:
blanco – RAL 9002
amarillo – RAL 1004
negro – RAL 9004
verde – RAL 6003 
 
TARIFA 2023
CADIRA
PVP: 463,43 €
 
CADIRA + COIXÍ (recomanat)
PVP: 531,19 €
 
IVA INCL.
 
-10% de descompte en comandes de 2 o més unitats.

 
 
| comanda __________ | pedido
 
 
| tornar a mobles d’exterior – volver a muebles de exterior – back to outdoor furniture
 
 
| tornar a cadires – volver a sillas – back to chairs
 
 
| tornar a Mobles 114 – volver a Mobles 114 – back to Mobles 114

 
 

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook