Green Eco Fusta
:: Cadira reciclable
:: Silla reciclable
Mobles 114

Javier Mariscal
 
Cadira interior amb seient de polipropilè 100% reciclat i 100% reciclable, de color beige o negre, potes de fusta de faig amb vernís a l’aigua i estructura d’acer pintada negre (RAL 9004) o blanc seda (RAL 7044).
 
La cadira Green eco és un projecte que neix amb el compromís de millorar la qualitat de vida i el medi ambient. Sensibles a aquest valor, Mobles 114 i Javier Mariscal han interpretat i aportat originalitat a una cadira produïda amb un material 100% reciclat i 100% reciclable: polipropilè procedent de residus industrials.
 
Green eco és una cadira pensada per incorporar-se a projectes de Contract, com a mobiliari d’hoteleria, o també per a la llar, com a cadira d’escriptori o de menjador. Tal com descriu Mariscal, se l’ha dotat, malgrat la seva ruda aparença, d’una bona ergonomia gràcies a la geometria poligonal del seient. Per suavitzar la textura s’ha estudiat un gravat en alt relleu que la homogeneïtza i contrasta amb la part posterior de la cadira.
 

::::
 
Silla interior con asiento de polipropileno 100% reciclado y 100% reciclable, de color beige o negro, patas de madera haya con barniz al agua y estructura de acero pintada blanco seda (RAL 7044) o negro (RAL 9004).
 
La silla Green eco es un proyecto que nace con el compromiso de mejorar la calidad de vida y el medio ambiente. Sensibles a este valor, Mobles 114 y Javier Mariscal han interpretado y aportado originalidad a una silla de prolipropileno producida con material 100% reciclado y 100% reciclable, procedente de residuos industriales.
 
Green eco son sillas de diseño pensadas para ser incorporadas a proyectos contract, como mobiliario de hotelería, o también para el hogar, como sillas de escritorio o sillas de comedor. Como dice Mariscal, pese a su ruda apariencia, ha sido dotada de una buena ergonomía gracias a la geometría poligonal de su asiento. Para suavizar la textura se ha estudiado un grabado en altorrelieve que la homogeneiza y que contrasta con la parte posterior de la silla.
 
 


 

Tarifa 2023
PVP: 385,99 €
IVA INCL.
 
-10% de descompte en comandes de 2 o més unitats.

 
 
| comanda ____________ | pedido
 
 

| tornar a cadires – volver a sillas – back to chairs
 
 
| tornar a Mobles 114 – volver a Muebles 114 – back to Mobles 114
 
  

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook