Green Colors Fusta
:: Mobles 114

Javier Mariscal
 
Cadira interior amb seient de polipropilè 100% reciclable, potes de fusta de faig amb vernís a l’aigua i estructura d’acer pintada blanc seda (RAL 7044).
 
Green colors és l’evolució cap al color de la cadira Green eco. El resultat és una nova i estudiada selecció de colors: blanc, ocre i taronja, tons que en suavitzen i transformen l’aparença.
 
Aquesta cadira s’adapta a diferents estils de decoració, i és ideal per donar dinamisme a la llar, a bars o restaurants, i també a àrees de treball.

 
 

::::
 
Silla interior con asiento de polipropileno 100% reciclable, patas de madera haya con barniz al agua y estructura de acero pintada blanco seda (RAL 7044).
 
Green Colors es la evolución hacia el color de la silla Green eco. El resultado es una nueva y estudiada selección de colores: blanco, ocre y naranja, que suavizan y transforman su apariencia.
 
Esta silla se adapta a diferentes estilos de decoración, y es ideal para dar dinamismo al comedor o a la cocina, y también a bares, restaurantes y ambientes de trabajo.

 
 


 
Tarifa 2023
PVP: 396,88 €
IVA INCL.
 
-10% de descompte en comandes de 2 o més unitats.

 
 
| comanda __________ | pedido
 
 
| tornar a cadires – volver a sillas – back to chairs
 
 
| tornar a Mobles 114 – volver a Muebles 114 – back to Mobles 114

 
 

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook