Pey System
:: Taules
:: Mobles 114


JM Massana – JM Tremoleda
 
Pey és un sistema de taules molt polivalent, amb un ampli ventall de prestacions que s’adapten a les exigències i necessitats de cada espai, tant d’àmbit públic com privat: menjadors, estudis, oficines, biblioteques…
 
Es fabrica amb materials de primera qualitat, i permet fer taules de grans dimensions amb només 4 potes o bé taules continues amb 6 o més potes, garantint les normes de prescripció que exigeixen una alta qualitat i resistència.
 
Un sistema idoni per equipar múltiples ambients amb taules de gran format per a reunions, o projectes d’interiorisme amb una alta exigència de serveis, prestacions i imatge corporativa amb caràcter propi.
 
Estructura d’alumini de color blanc (RAL 9002) o negre (RAL 9004).
 
Sobre laminat compacte acabat blanc (RAL 9002), negre (RAL 9004), roure o noguera.
 
Disponibles ales laterals, faldons, panells frontals i divisoris, taulell d’atenció al públic, sistemes d’il·luminació i complements d’electrificació. També bucs de calaixos i mobles metàl·lics modulars per emmagatzemament, amb portes o sense.
 
Sota comanda es realitzen sobres electrificats, amb forats passacables, caixes per a connexions en superfície, caixes amb tapa abatible, etc.


* * *
Pey es un sistema de mesas muy polivalente, con un amplio abanico de prestaciones que se adaptan a las exigencias y necesidades de cada espacio, tanto de ámbito público como privado: comedores, estudios, oficinas, bibliotecas…
 
Fabricada con materiales de primera calidad, permite hacer mesas de grandes formatos con solo 4 patas o bien mesas continuas con 6 o más patas garantizando las normas de prescripción que exigen una alta calidad y resistencia.
 
Un sistema idóneo para equipar múltiples ambientes con mesas de gran formato para reuniones, o proyectos de interiorismo con una alta exigencia de servicios, prestaciones e imagen corporativa con carácter propio.
 
Estructura de aluminio, en blanco (RAL 9002) o en negro (RAL 9004).
 
Sobre de compacto laminado de alta presión HPL de 13 mm de grosor, en blanco (RAL 9002), negro (RAL 9004), roble o nogal.
 
Disponibles alas laterales, faldones, paneles frontales y divisorios, mostrador de atención al público, sistemas de iluminación y complementos de electrificación. También bucs de cajones y muebles metálicos para almacenaje, abiertos o con puertas.
 
Bajo pedido se realizan sobres para electrificar, con orificios pasacables, cajas para conexiones en superfície, cajas con tapa abatible, etc.


 


| sol·licitar pressupost sense compromís, indicant mides i acabats del sobre i del peu – solicitar presupuesto sin compromiso, indicando medidas y acabados de la estructura y del sobre.
 
 
| tornar a taules – volver a mesas – back to tables
 
 
| tornar a taules d’estudi – volver a mesas de estudio – back to studio tables
 
 
| tornar a Mobles 114 – volver a Muebles 114 – back to Mobles 114
 Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook