qui som

 
heura és una botiga de mobiliari, llums i objectes de decoració i regal, tant actuals com vintage o antics. Vam escollir aquesta doble vessant, perquè, com deia el poeta J.V. Foix, ens exalta el nou i ens enamora el vell!
 
Treballem per oferir-te tot allò que puguis necessitar per a fer més confortables la teva llar, el teu espai de treball i el teu dia a dia. El nostre catàleg està en constant ampliació. Realitzem enviaments a tota la Península i a la Unió Europea.
 
En aquest web trobaràs informació detallada i actualitzada sobre bona part dels nostres articles.
 
A més, la nostra formació i experiència professional prèvia en el camp de l’interiorisme ens permeten oferir-te un bon assessorament i una sèrie de serveis que pots consultar en aquest enllaç .
 
En mobiliari i il·luminació cobrim una àmplia gama de preus, apostant sempre pel bon disseny, la qualitat, el confort, la durabilitat i els bons acabats i, bàsicament, per fabricants del país que fabriquen aquí, alguns d’ells amb una llarga, sòlida i reconeguda trajectòria. En aquesta divisió tenim poc estoc i treballem molt per encàrrec, de manera que es pot personalitzar molt la comanda, escollint colors, teles, l’acabat de les fustes, etc. Oferim també el transport i el muntatge sempre que sigui necessari.
 
En objectes de decoració l’oferta és molt variada, i va des de coixins fins a art gràfic, passant per mòbils i peces de vidre o ceràmica.
 
En regal trobaràs bosses, joies, llibretes, agendes, calendaris, i més… En aquesta divisió treballem amb algunes marques nacionals i internacionals amb catàlegs molt interessants, i també amb artesans locals, i tenim un estoc que anem renovant.
 
No dubtis a consultar-nos qualsevol dubte!

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook