5 | 4 | 2019

 
 

 
CaixaForum Tarragona presenta l’exposició Robert Capa en color, organitzada a partir de l’exposició original del International Center of Photography. Fins el 21 de juliol!
 
Reconegut mundialment per les seves fotografies de guerra en blanc i negre, Capa també va explorar intensament els usos del color durant més de la meitat de la seva carrera professional. A través d’una àmplia selecció de fotografies en color, moltes inèdites fins a dates recents, aquesta exposició aprofundeix en un dels vessants més desconeguts del fotoreporter hongarès.
(Font: CaixaForum Tarragona)
 
+ info

CaixaForum Tarragona presenta la exposición Robert Capa en color, organizada a partir de la exposición original del International Center of Photography. Hasta el 21 de julio!
 
Mundialmente reconocido por sus fotografías de guerra en blanco y negro, Capa también exploró intensamente los usos del color durante más de la mitad de su carrera profesional. A través de una amplia selección de fotografías en color, muchas de ellas inéditas hasta fechas recientes, esta exposición profundiza en una de las facetas más desconocidas del fotorreportero húngaro.

(Fuente: CaixaForum Tarragona)
 
+ info

Pin on PinterestEmail this to someoneShare on Facebook